НОВИНИ:



17 листопада 2015

Представники Національної медичної палати України спільно з журналістами першого соціального телеканалу “Тоніс”, відвідали Васильківський район Київської області, у рамках підготовки телерепортажу щодо проблем сільської медицини.

Медична громадськість разом з журналістами телеканалу, завітали до головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Васильківського району – Ярослави Августинович. Учасники зустрічі обговорили проблематику первинної медико-санітарної допомоги та медичного забезпечення у сільській місцевості.

У свою чергу журналісти мали можливість поспілкуватися з медиками і пацієнтами амбулаторії загальної практики – сімейної медицини ЦПМСД села Ксаверівка Васильківського району Київської області та з першим заступником голови-керівником Медичної служби Національної медичної палати України Володимиром Шоломицьким.

За результатами проведеної роботи, 17 листопада 2015 року на першому соціальному телеканалі “Тоніс” о 16:50 у програмі “Алло, лікарю”! буде висвітлена тема “Медицина на селі”!

Гість програми, голова Національної медичної палати України – Сергій Кравченко.